OntbijtMet alle liefde en plezier serveren wij u een ontbijt waar u goed de dag mee kunt beginnen. Voedzaam en gezond. Ontbijt is voor ons dagelijks een belangrijk moment om u als gast eens extra te verwennen. In onze gezellige woonkeuken of bij goed weer in de tuin, dekken wij de ontbijttafel met een kleurrijk servies en een lekker, smakelijk ontbijt.

U heeft de keuze uit diverse soorten vers zelf gebakken brood en broodjes, ook de verschillende soorten heerlijke jam maak ik zelf, terwijl onze kippen ook hun best doen om eitjes voor u te leggen. Natuurlijk zijn ook de verschillende soorten kaas, vleeswaren, yoghurt en de boter streekproducten. Bij het ontbijt serveren wij altijd een salade van vers fruit en natuurlijk ook vers geperste sinasappel, koffie, thee, melk, etc.


"

Waar het omgaat is dat, als u dat wilt, het ontbijt voor u een bijzondere beleving zal zijn waar u met plezier en genoegen aan terug denkt!

Dieet, speciale gerechten of wensen ...


Dieet, speciale gerechten of wensen.

Als u bij ons reserveert, kunt u al aangeven of u speciale wensen heeft voor het ontbijt, zoals dieet, speciale gerechten of een thema.


EETGELEGENHEDEN

Nabijheid van leuke eetgelegenheden. Speciale streekgerechten.